Kodėl skalbdami skalbinius neturėtumėte pamiršti virtuvinės šluotos?
Virtuvinės šluotos skirtos naudoti virtuvėje, tačiau daugelis žmonių jas naudoja kaip įprastas buitines šluotas. Jei taip darėte visą laiką, nesijaudinkite – tai nėra pavojinga. Tačiau tai gali pakenkti jūsų skalbiniams, jei dabar nepakeisite savo būdo. Jei tą pačią šluotą naudojate ir nešvariems indams valyti, ir skalbyklos grindims šluoti, iš esmės padvigubinate mikrobų ir bakterijų, kurios iš virtuvės patenka į skalbyklą, kiekį. Svarbu prisiminti, kuo skiriasi bakterijų ir mikrobų, esančių virtuvėje, ir bakterijų, esančių skalbyklėje, rūšys. Virtuvės šluostės dažnai naudojamos netvarkingiems maisto produktų išsiliejimams ant žemės ar virtuvės stalviršių valyti. Toks valymas yra labai nehigieniškas, todėl kenksmingas jūsų skalbiniams. Raypath ir kita produkcija.
Norėdami išskalauti vandens perteklių po skalbimo
Virtuvės šluostės skirtos mažoms netvarkoms, pavyzdžiui, trupiniams ant grindų ar retkarčiais išsiliejusiems produktams, surinkti. Jos neskirtos surinkti galonams vandens, kurio šlapių skalbinių skalbimo metu susikaupia. Geriausiu atveju jūsų vandeniu įmirkyta šluostė bus sunki ir ją bus nepatogu išskalbti. Jei drėgniems skalbiniams išskalbti naudosite šluostę, ant skalbinių liks mažos šluostės gijos. Jos įsipainios į kitus audinius, todėl jie susipainios ir gali suplyšti. Jei norite gerai išskalauti skalbinius, turėtumėte naudoti pūkelių filtrą. Jis praleis vandenį, bet sulaikys vandens perteklių ir pūkelius, kad džiovyklėje nesusidarytų purvo burbulų.
Toliau skaityti „Virtuvės šluostės: Vienintelis dalykas, kurio nenorite pamiršti skalbdami”