Kelionių kryptys poroms, mėgstančioms aktyvų poilsį

Vienos poros linkusios leistis į poilsines atostogas, o kitos mėgsta aktyvų laisvalaikio būdą, todėl ieško krypčių, kur galėtų aktyviai leisti laiką. Nėra blogo pasirinkimo, tiek vienas, tiek kitas atvejis yra priimtinas. Svarbiausia, kalbėtis su partneriu ir rasti kompromisą, atitinkantį abiejų poreikius. Tad toliau pasidalinsime vienomis iš krypčių, kurias gali apsvarstyti aktyvaus poilsio ieškantys įsimylėjėliai.

Egiptas

Karštos kelionės į Egiptą, gali būti puikus iššūkis aktyvioms poroms. Daugelyje viešbučių yra treniruoklių salės, lauko teniso, tinklinio ar krepšinio aikštelės. Taip pat viešbučių teritorijose vyksta įvairūs užsiėmimai, pavyzdžiui, aerobika, pilatesas, vandens gimnastika. Už viešbučio ribų galima išbandyti tiek paviršinį, tiek giluminį nardymus ir užsiimti burlenčių sportu ar kaitavimu (priklausomai nuo regiono). Be viso to, galima leistis į pažintines ir aktyvias ekskursijas po Egiptą.

Portugalija

KelionėsNuostabioji Portugalija vilioja įspūdžių ir nuotykių ieškotojus iš viso pasaulio. Dėl to tai gali puiki atostogų kryptis poroms, norinčioms aktyviai ir smagiai praleisti laiką. Kadangi Portugalijai būdingas itin kontrastingas kraštovaizdis, galima išbandyti jėgas pėsčiųjų ir dviračių žygiuose. Vaizdingų maršrutų metu atsiveria skardingų pakrančių, krioklių ir vietinės gamtos grožybių peizažai. Portugalijoje galima išbandyti ir banglenčių sportą, ir nardymą jūrų gelmėse po nuskendusius karinius laivus.

Graikija

Į Graikiją galima keliauti ne tik romantiškam medaus mėnesiui, bet ir norint aktyviai praleisti atostogas. Viena iš Graikijos salų, siūlančių smagias pramogas, – Rodas. Tai viena populiariausių turistinių vietų Europoje. Rodo saloje galima išbandyti kaitavimą, pasivažinėti vandens motociklu, plaukioti baidare ar kanoja, nardyti ir pasivažinėti keturračiais.

Tenerifė

Dar viena puiki aktyvių atostogų krypčių adrenalino ištroškusioms poroms – Kanarų salos, ypač Tenerifės sala. Ši sala garsėja ne tik kalnuotais kraštovaizdžiais, bet ir nuostabiomis pakrantėmis. Adrenalino ieškotojams rekomenduojama Tenerifėje išbandyti banglenčių sportą ir kaitavimą. Tiek naujokai, tiek patyrę sporto entuziastai galės išbandyti savo jėgas. Be to, galima leisti į žygius, kurių maršrutai veda itin vaizdingomis vietovėmis.

Nepriklausomai nuo to, kokią kryptį pasirinksite, grįšite iš atostogų kupini gerų emocijų ir neįkainojamų prisiminimų. Renkantis kryptį, svarbiausia atsižvelgti į pomėgius, asmeninius lūkesčius ir pramogas, kurias norisi išbandyti. Norintiems susipažinti su povandeniniu gyvenimu, geriausia vykti į Egiptą, o Portugalija ir Tenerifė idealiai tinka ekstremalaus vandens sporto mėgėjams ir profesionalams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *